Nice Run 2500

Yana Kayar Kapılar için Nice Türkiye tarafından geliştirilmiş, ve yenilenmiştir.

Nice Run 2500 motor Yana Kayar Kapılar için insanların ihtiyaçlarının sınırları düşünülerek üretilmiştir. Güç ve performans alanında rakip tanımaz. Onunla boy ölçüşmek mümkün değildir ! Yana Kayar Kapı Motorlarının Herkül’ü olarak ta bilinir. Yüksek performansını, sağlamlıkla ve dayanıklılık ile perçinlemiştir. Gözünü budaktan sakınmaz.

Nice Run 2500 aklınıza gelebilecek tüm şartlarda ve tüm Yana Kayar Kapılar için kullanılabilir. Ağır yüklerin üstesinden kolayca gelir. Başka motorların taşıymayacağı yükler onun için çocuk oyuncağı sayılır.

Nice Run 2500 24 volt DC akım ile çalışmaktadır. Nice Run 2500 ile tam 2500 kg’ a kadar olan yanar kapılarınız da kullanabilirsiniz.

Nice Run Motoru zorlu şartlar ve iklim koşullarında sorun yaşamadan çalışmaları için geliştirilmiştir. Nice Run 2500 Motoru size -20 ile +50 C derecede arasında hizmet sunar.

Nice Run Motoru 6 farklı hız seçeneğine sahiptir. 2500 kg ağırlıkları saniyede 17 cm’ye kadar hareket ettirecek güce sahiptir.

Nice Run 2500 Yana Kayar Kapılar için en zorlu şartlar ve ağır yükleri taşımak için ideal çözümler sunar. Yavaş Başlama, Yavaş Durma gibi özelliklerde göz ardı edilmemiştir. Nice Run sahip olduğu Bluebus emniyeti ile kendi fotoseli hariç başka fotoseller ile çalışmaz. Nice Run Motoru ile bir saat içerisinde 44 kez açılıp kapatılabilir. Nice Motor opsiyonel olarak Ps 124 batarya sistemi kullanılabilir.

Nice Run 2500 Motoru hakkında daha fazla bilgi almak, Nice Run 2500 Fiyat Teklifi istemek için iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Firmamız satış yanında Nice Run Teknik Servis hizmeti de vermektedir. Dilerseniz aşağıda bulunan numaralardan bize ulaşabilir veya qr kodu akıllı telefonunuz ile taratarak Nice Türkiye Servisi ‘ni rehberinize kolayca ekleyebilirsiniz.

Nice ürünleri için tamir, bakım, onarım gibi hizmetlerimiz 7/24 verilmektedir.


GÜNCELLEME-

Nice markasının otomasyon sistemlerindeki başarısının kaynağı sizler olup geri dönüşleriniz sayesinde daha da geliştirmekteyiz .  Nice Run 2500 Yana Kayar Kapı motoru güçlü yapısı sayesinde tercih edilen otomasyon sistemlerinden birisi olmaktadır .  Nice Run 2500 Yana Kayar Kapı motoru motoru nun bazı özellikleri arasında kontrol ünitesinin motorun üzerinde bulunması , toplam ağırlığı 24,5 kilo gramdır . Çok fonksiyonlu ve dijital ekranı sayesinde parametreleri yönergelere göre kolayca girebilecek ve kullanıma hazır hale getirebileceksiniz . Adından da anlaşılacağı üzere Maksimum 2500 kilo grama kadar taşıma kapasitesi bulunmaktadır . 220 V AC lik akım ile çalışma prensibine sahiptir .  Nice Run 2500 Yana Kayar Kapı motoru saniye de 17 santimetre çalışma hızına sahiptir . Maksimum 18 metrelik kapılarınız için ideal olmaktadır .  Nice Run 2500 Yana Kayar Kapı motoru kendi fotosel ve flaşörü harici başka model ve ya marka fotosel flaşör  ile çalışamamaktadır . Bunun sebebi diğer aksesuarların uyumsuzluğu neticesinde oluşabilecek zararların önüne geçmektir .  Nice Run 2500 Yana Kayar Kapı motoru . Güvenliğiniz için getirilen önlemlerden birisi olan yavaş başla ve yavaş dur özelliği sayesinde kapı sağlığı en üst seviyede tutulmuştur .  Nice Run 2500 Yana Kayar Kapı motoru engel tanıma özelliği ile herhangi bir kazanın önüne rahatça geçecektir . Oluşabilecek elektrik arızaları durumunda kendi geliştirdiğimiz güneş enerjisi sistemi solemyo ile mağdur kalmayacaksınız .Yoğun kullanımlarınız için geliştirilen Nice Run 2500 Yana Kayar Kapı motoru ayarlanabilir 6 kademeli hıza sahiptir . Bu hız ayarlarından dilediğinizi ayarlayabileceksiniz . Kendi ekiplerimizce montajını kısa bir süre içerisinde gerçekleştirip 2 yıl teknik servis garantisi hizmeti vermekteyiz . Ve ürünlerimizin hepsi 2 yıl garanti kapsamında bulunmaktadır . Daha detaylı bilgi almak , satış danışmanlarımız ile görüşüp uygun fiyatlardan yararlanmak için lütfen iletişim bölümümden bizlere ulaşın . Hayatınızı değiştiren otomasyon sistemleri ile tanışmak zaman ve cebinizden tasarruf etmek sizlerin elinde.  Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz .