Nice Run 1500

Yana Kayar Kapılar için Nice Türkiye tarafından geliştirilmiş, ve yenilenmiştir.

Nice Run 1500 motor gücü ve performansı ile sizi şaşırtacak. Ağır yükler ve zorlu şartlar bile onun için çok kolay. Zaten mühendisler tarafından bu zor görevleri yerine getirsin diye tasarlandı. Tüm şartlarda kullandığınız Yana Kayar Kapılar için idealdir. Size sorun çıkartmaz bu yük, bu şartlar fazla ağır demez.

Nice Run 1500 24 volt DC akım ile çalışmaktadır. Nice Run 1500  ile 1500 kg’ a kadar olan kapılarınız için hizmet sağlar.

Nice Run Motoru güç ve sağlamlık ilkeleri dikkate alınarak üretilmiştir. Nice Run 1500 Motoru -20 ile +50 C derecede arasında rahatlıkla çalışabilmektedir.

Nice Run Motoru 6 farklı hız seçeneğine sahiptir. Bir buçuk tonluk yükleri saniyede 10 cm den 25 cm’ye kadar hareket ettirecek güce sahiptir.

Nice Run 1500 sahip olduğu bütün bu kuvvete rağmen Engel Tanıma, Yavaş Başlama, Yavaş Durma gibi özellikleri sahip olduğu teknoloji sayesinde rahatlıkla yerine getirir. Nice Run sahip olduğu Bluebus emniyeti ile kendi fotoseli hariç başka fotoseller ile çalışmaz. Nice Run Motoru dayanıklılığının ve işlevselliğini simgesi olarak bir saatte 60 kez açılıp kapanma yeteneği ile rakiplerine göz dağı vermekten çekinmez. Nice Motor opsiyonel olarak Ps 124 batarya sistemi kullanılabilr.

Nice Run 1500 Motoru hakkında daha fazla bilgi almak, Nice Run 1500 Fiyat Teklifi istemek için iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Firmamız satış yanında Nice Run Teknik Servis hizmeti de vermektedir. Dilerseniz aşağıda bulunan numaralardan bize ulaşabilir veya qr kodu akıllı telefonunuz ile taratarak Nice Türkiye Servisi ‘ni rehberinize kolayca ekleyebilirsiniz.

Nice ürünleri için tamir, bakım, onarım gibi hizmetlerimiz 7/24 verilmektedir.


GÜNCELLEME-

Yana kayar kapı otomasyonları ve hayatınızı kolaylaştıracak diğer otomasyon sistemlerinin üreticisi Nice markası sizler için Türkiye ’ de .Ülkemiz şartlarına en uygun otomasyon sistemlerinden birisi olan  Nice Run 1500 Yana Kayar Kapı motoru ile hayatınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz .  Nice Run 1500 Yana Kayar Kapı motoru motoru nun bazı özellikleri arasında kontrol ünitesinin motorun üzerinde bulunması , toplam ağırlığı 19 kilo gramdır . Çok fonksiyonlu ve kolay yazılımı sayesinde kendiniz rahatça parametreleri girebilir , kullanabilirsiniz . Maksimum 1500 kilo grama kadar taşıma kapasitesi bulunmaktadır . 24 V DC lik akım ile çalışma prensibine sahiptir .  Nice Run 1500 Yana Kayar Kapı motoru saniye de 25 santimetre çalışma hızına sahiptir . Maksimum 15 metrelik kapılarınız için ideal olmaktadır .  Nice Run 1500 Yana Kayar Kapı motoru kendi fotosel ve flaşörü harici başka model ve ya marka fotosel flaşör  ile çalışamamaktadır . Nenedi ise güvenliği üst seviyeye taşımaktır .  Nice Run 1500 Yana Kayar Kapı motoru Opsiyonel olarak ps124 batarya ile kullanabilinir . Yavaş başlama ve yavaş durma özelliği Nice markasının en büyük gurur kaynaklarından birisi olan Güvenliğinize her hangi bir olumsuzluk yansıtmamak için eklenmiştir .  Nice Run 1500 Yana Kayar Kapı motoru engel tanıma özelliği sayesinde Canlı veya cansız ne olursa olsun arada kalanı tanıyıp kapınızı ters yöne itiş gerçekleştirerek kapanmamasını sağlamaktadır . Olası elektrik kesintilerinde kendi geliştirdiğimiz güneş enerjisi sistemi ile birlikte  çalışabilir ve yaşantınıza devam edebilirsiniz .Yoğun kullanımlarınız için geliştirilen Nice Run 1500 Yana Kayar Kapı motoru ayarlanabilir 6 kademeli hıza sahiptir . Hızı sizin kullanım alanınıza göre kendiniz belirleyebileceksiniz . Kendi ekiplerimizce montajını kısa bir süre içerisinde gerçekleştirip 2 yıl teknik servis garantisi hizmeti vermekteyiz . Ve ürünlerimizin hepsi 2 yıl garanti kapsamında bulunmaktadır . Daha detaylı bilgi almak , satış danışmanlarımız ile görüşüp uygun fiyatlardan yararlanmak için lütfen iletişim bölümümden bizlere ulaşın . Hayatınızı değiştiren otomasyon sistemleri ile tanışmak zaman ve cebinizden tasarruf etmek sizlerin elinde.  Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz .